Βόλτα στον Υμηττό 4Κ – Must See



Βόλτα στον Υμηττό DataNewsTV
Βόλτα στον Υμηττό DataNewsTV

Υμμητός 4Κ

Μια δροσερή αννάσα μέσα στην καυτή Αθήνα. Ο λόγος φυσικά για τον καταπράσσινο Υμηττό, πηγή ζωής αλλά και ζντάνιας μέσα στο γκρίζο της πόλης μας. Αυτή είναι μια βόλτα στον Υμηττό.

Αυτή είναι όμως μια διαφορετική βόλτα!

Ναι! Είναι μια βόλτα καταγεγραμμένη στη μέγιστη δυνατή ανάλληση 4Κ. Αν δοκιμάσετε λοιπόν να παίξετε το βίντεο σε αυτήν την ανάληση ή έστων και στο 1440p θα μεταφερθείτε κατευθείαν στο μαγικό κόσμο του βουνού και του δάσους. Η ακρίβεια αυτών των καμερών είναι απίστευτη και θα “ζωντανέψει” το βουνό στην οθόνη σας. Δείτε την ομορφιά της φύσης με κάθε Λεπτομέρεια!

 Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube  για περισσότερα DataNewsvideos

Βόλτα στον Υμηττό 4Κ

 



About DataNews Web TV 32 Articles
Εάν είστε και σεις, από τους ανθρώπους που τους αρέσει να δημιουργούν, να μοιράζονται, να κατασκευάζουν, που "ψάχνονται", που ανακαλύπτουν ή που απλά ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Το DataNews είναι μια ανοιχτή διαδικτυακή πλατφόρμα νέων και ειδήσεων που θέλει να δώσει μια ευκαιρία σε νέους να αναδείξουν την αγάπη και το ταλέντο τους για το κάθε πράγμα που τους ενδιαφέρει. Αν θέλετε και εσείς να δημοσιεύσετε το άρθρο σας, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για να γίνετε και εσείς ένα ενεργό μέλος του DataNews!