Φθηνότερος δημοφιλής προορισμός – Η Ελλάδα;

Αποτελεί η Ελλάδα το φθηνότερο δημοφιλή προορισμό στις χώρες της Ευρώπης;



Φθηνότερος δημοφιλής προορισμός - Η Ελλάδα;
Φθηνότερος δημοφιλής προορισμός - Η Ελλάδα;

Είναι η Ελλάδα ο φθηνότερος δημοφιλής προορισμός;

Τα στοιχεία της ολλανδικής Στατιστικής Υπηρεσίας (Centraal Bureau voor de Statistiek) υποστηρίζουν πως η Ελλάδα αποτελεί το φθηνότερο δημοφιλή προορισμό στις χώρες της Ευρώπης. Με τον τουρισμό ήδη ανεβασμένο σε σχέση με τα περσινά δεδομένα η είδηση πως η Ελλάδα είναι ο φθηνότερος δημοφιλής προορισμός ίσως να μην προκαλεί έκπληξη κυρίως στους επαγγελματίες του κλάδου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Βελγίου De Standaard η οποία μάλιστα δημοσίευεσε ρεπορταζ με τίτλο:

 «Από όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης, η Ελλάδα είναι η φτηνότερη»,

Εάν κάποιος αναζητά μία ηλιόλουστη χώρα για τις διακοπές του, «η Ελλάδα αποτελεί μία καλή ιδέα», τόσο εξαιτίας του υπέροχου κλίματος που επικρατεί, όσο και στο μιρκότερο κόστος διαμονής και διατροφής σε σύγκριση με χώρες όπως η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία. Στον αντίποδα του κόστους βρίσκεται η Γαλλία η οποία αποτελεί τον ακριβότερο δημοφιλή προορισμό.



About DataNews Web TV 32 Articles
Εάν είστε και σεις, από τους ανθρώπους που τους αρέσει να δημιουργούν, να μοιράζονται, να κατασκευάζουν, που "ψάχνονται", που ανακαλύπτουν ή που απλά ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Το DataNews είναι μια ανοιχτή διαδικτυακή πλατφόρμα νέων και ειδήσεων που θέλει να δώσει μια ευκαιρία σε νέους να αναδείξουν την αγάπη και το ταλέντο τους για το κάθε πράγμα που τους ενδιαφέρει. Αν θέλετε και εσείς να δημοσιεύσετε το άρθρο σας, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για να γίνετε και εσείς ένα ενεργό μέλος του DataNews!