Ασυνείδητος πετάει σκύλο από τον τρίτο όροφο σε διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Αμερικής

Αδιανόητη η κίνηση του ασυνείδητου...Ασυνείδητος πετάει σκύλο από τον τρίτο όροφο σε διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Αμερικής
Ασυνείδητος πετάει σκύλο από τον τρίτο όροφο σε διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Αμερικής

Μπροστά σε ένα αποκρουστικό θέαμα βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου περαστικοί και περίοικοι στην πλατεία Αμερικής, όταν είδαν τον ιδιοκτήτη ενός διαμερίσματος να αρπάζει ένα σκυλί και να το πετάει με δύναμη στην άσφαλτο από τον τρίτο όροφο!

Δείτε πιο πάνω το απίστευτο περιστατικό βαρβαρότητας

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ο άνδρας είχε χτυπήσει νωρίτερα το άτυχο ζώο με μια απλώστρα και με μια σκάλα.
Το σκυλί μεταφέρθηκε για περίθαλψη σε κτηνιατρείο, φέρει κατάγματα στα πόδια του αλλά κι ένα σοβαρό τραύμα στο θώρακα και γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Η ανθρώπινη βαρβαρότητα σε όλο της το «μεγαλείο»…About DataNews Web TV 32 Articles
Εάν είστε και σεις, από τους ανθρώπους που τους αρέσει να δημιουργούν, να μοιράζονται, να κατασκευάζουν, που "ψάχνονται", που ανακαλύπτουν ή που απλά ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Το DataNews είναι μια ανοιχτή διαδικτυακή πλατφόρμα νέων και ειδήσεων που θέλει να δώσει μια ευκαιρία σε νέους να αναδείξουν την αγάπη και το ταλέντο τους για το κάθε πράγμα που τους ενδιαφέρει. Αν θέλετε και εσείς να δημοσιεύσετε το άρθρο σας, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για να γίνετε και εσείς ένα ενεργό μέλος του DataNews!