Νοσοκόμες παραμόρφωσαν πρόσωπο μωρού και απολύθηκαν (Βίντεο)

Αποτρόπαιες καταστάσεις σε νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας



Νοσοκόμες παραμόρφωσαν πρόσωπο μωρού, γέλασαν και απολύθηκαν (Βίντεο)
Νοσοκόμες παραμόρφωσαν πρόσωπο μωρού, γέλασαν και απολύθηκαν (Βίντεο)

Απόλυση αφού παραμόρφωσαν πρόσωπο μωρού και το ανέβασαν στο διαδίκτυο νοσοκόμες από νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Τάϊφ.

Τρεις νοσοκόμες σε νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας απολύθηκαν αφού παραμόρφωσαν πρόσωπο μωρού, βιντεοσκόπησαν το περιστατικό και έπειτα γελούσαν. Ο διευθυντής του νοσοκομείου χαρακτήρισε το περιστατικό ως άγρια κακοποίηση. Έχουν ξεσηκωθεί όλα τα τοπικά μέσα και οι πολίτες λόγω της διάστασης που πήρε το περιστατικό από το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Το βίντεο δείχνει μία νοσοκόμα σε νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας και συγκεκριμένα στην Τάϊφ,  να παραμόρφωσαν πρόσωπο μωρού αρκετές φορές ενώ οι άλλες δύο νοσοκόμες την έβγαζαν βίντεο. Ακούγονται να γελάνε ακριβώς μετά το περιστατικό ενώ εκείνη συνεχίζει να το πιέζει. Το μωρό φαίνεται να υποφέρει όσο διαρκεί το περιστατικό. Η νοσοκόμα πίεσε αρκετές φορές το κεφάλι και το λαιμό του με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το κεφάλι του αφύσικα.

Να τονίσουμε ότι το βίντεο αποτελεί μικρό μέρος της διάρκειας του περιστατικού, αφού αποδείχθηκε ότι πριν την λήψη του βίντεο παραμόρφωσαν πρόσωπο μωρού για τουλάχιστον μισή ώρα.

Το μωρό νοσηλευόταν ήδη στο νοσοκομείο για 10 ημέρες για απλή λοίμωξη στην ουροδόχο κύστη, όταν οι νοσοκόμες αποφάσισαν να προβούν σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη και να την βιντεοσκοπήσουν. Και οι τρεις νοσοκόμες αναζητήθηκαν άμεσα από το νοσοκομείο και βρέθηκαν από τις Αρχές. Τους αφαιρέθηκαν οι άδειες ασκήσεως του επαγγέλματος και απολύθηκαν.

Το μωρό έπαθε προσωρινή παραμόρφωση και κατάγματα στο κεφάλι του από την πράξη της νοσοκόμας και θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για τουλάχιστον ένα μήνα παραπάνω.

Ο εκπρόσωπος Abdulhadi Al-Rabie, της Taif Health Affairs είπε: “Το Τμήμα Θεμάτων Υγείας αναζήτησε την πηγή από την οποία ανέβηκε το βίντεο, έλεγξαν τον χώρο που απεικόνιζε το βίντεο και μπόρεσαν να καταλήξουν στο νοσοκομείο, που με τη βοήθειά του αναγνώρισαν το προσωπικό που συμμετείχε στο περιστατικό που παραμόρφωσαν πρόσωπο μωρού.

Πηγή: http://metro.co.uk


Διαβάστε ακόμη: Τα σήκωσε όλα από το Saturn σε 150 δευτερόλεπτα! Δείτε το βίντεο



About DataNews Web TV 32 Articles
Εάν είστε και σεις, από τους ανθρώπους που τους αρέσει να δημιουργούν, να μοιράζονται, να κατασκευάζουν, που "ψάχνονται", που ανακαλύπτουν ή που απλά ξέρουν να ζουν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Το DataNews είναι μια ανοιχτή διαδικτυακή πλατφόρμα νέων και ειδήσεων που θέλει να δώσει μια ευκαιρία σε νέους να αναδείξουν την αγάπη και το ταλέντο τους για το κάθε πράγμα που τους ενδιαφέρει. Αν θέλετε και εσείς να δημοσιεύσετε το άρθρο σας, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για να γίνετε και εσείς ένα ενεργό μέλος του DataNews!